Uspješne žene o svojim najvećim transformativnim trenucima

Rezervirajte petak 22. ožujka 2019., s početkom u 15:30 u Kaptol Boutique Cinema, za besplatnu Lean In Zagreb konferenciju “Power to transform” koja će vas potaknuti i ohrabriti na vlastite promjene, bilo privatne ili poslovne; koja će vas osnažiti da konačno krenete u realizaciju svih onih ideja, malih ili velikih – koje možda predugo čuvate za trenutak “kada budete spremni”.

Na Lean In konferenciji “Power to transform” s vama će svoje najvažnije životne transformativne trenutke podijeliti jedne od najuspješnijih žena hrvatskog i svjetskog biznisa, poduzetništva, medija i techa.

Od Jadranke Sloković doznat ćete s čime se sve suočavala na svom putu da postane jedna od najuspješnijih i najmoćnijih hrvatskih odvjetnica. Energična Slovakinja Barbora Paulovic Deckerova ispričat će vam kako je od košarkašice postala jedna od najuspješnijih IBM-ovih liderica i direktorica.

Kroz predavanja i panele s vama će svoja iskustva, strahove, pobjede i poraze podijeliti Maja Grakalić, UX & Motion Graphic Designer koja trenutno radi na BBC-u u Londonu i njezina imenjakinja porijeklom iz Zenice s trenutnom adresom u Münchenu – Maja Hadžiselimović. Maja je inženjerka robotike koja je posebno zaljubljena u razvoj industrijskog egzoskeleta i implementaciju robota u autoindustriji zahvaljujući čemu je radila u Kini na projektu za automobilski div BMW, ali i na različitim projektima u Njemačkoj i Americi.

S nama će biti i Ivana Conjar, MBA, voditeljica je poslovnog razvoja e-Leadership MBA studijskih programa na Visokom Učilištu ALGEBRA. Ivana je kroz uspješnu karijeru upoznala glavne motivatore osobnog i profesionalnog razvoja lidera i pokretača promjena u organizacijama, a svoja znanja i vještine dodatno usavršava na postdiplomskom studiju poslovne psihologije na University of East London.

Čut ćete zanimljiva iskustva i jedne od rijetkih žena u industriji teškog naoružanja – Sanje Hrvojević Beganović, bivše novinarke koja je sada direktorica tvrtke Saab u Hrvatskoj i direktorica marketinga i prodaje za Centralnu i Jugoistočnu Europu.

Ivana Urem Marohnić napustila je nakon 15 godina uspješnu karijeru u jednoj korporaciji i otvorila danas jednu od najpoznatijih pekarnica u Zagrebu. Korica je prva majstorska pekara u Zagrebu gdje se sve radi ručno i bez aditiva, a Ivana je u međuvremenu postala i mentorica na Zadovoljna akademiji gdje pomaže ženama da uspješno zaplivaju u poduzetničkim vodama.

Svoja iskustva s vama će podijeliti i jedna od najuspješnijih hrvatskih influencerica ali i poduzetnica – uvijek iskrena, autentična i posebna Ella Dvornik. Na panelu će joj se pridružiti i Nana Nadarević, PR menadžerica MAC Cosmetics za Hrvatsku i Srbiju – svjetskog beauty brenda kojeg Hrvatice obožavaju.

error: Content is protected !!